Bli en framgångsrik kommunikatör_kurs8juni

KURS: Bli en framgångsrik kommunikatör

Det blir alltmer viktigt att nå ut med sitt budskap oavsett om det handlar om att svara på en journalists frågor, driva en intern fråga på ett företag eller i kommunen, presentera forskningsdata eller debattera om mat och hälsa på nätet.

Vi på OakRiver erbjuder den 8 juni en utbildning i hur du blir framgångsrik i din kommunikation inom nutrition, mat och hälsa där vi också lyfter fram de sociala medierna och hur du kan använda dem på ett bra sätt. Kursen syftar till skapa verktyg för att nå fram och kunna övertyga för att göra kunskap tillgänglig oavsett till vem och i vilken kanal.

  • Hur man blir en framgångsrik kommunikatör
  • Hur man skapar budskap som fungerar och når ut i medierna
  • Hur man använder de sociala medierna till sin fördel och förstår hur de fungerar
  • Du får verktygen och lär dig att använda Twitter, Facebook och Instagram för att nå ut


MÅLGRUPP

Utbildningen riktar sig första hand till dietister, kostvetare, nutritionister och andra med högskoleutbildning inom nutrition, verksamma inom näringslivet eller inom kommun och landsting.

PLATS
Centrala Stockholm, meddelas senare

TID OCH DATUM
8 juni kl 08.30 – 15.00 Fika serveras från kl. 8.00

KOSTNAD
Kostnad 3 900 kr exklusive moms, per person. Fika och lunch ingår i priset. Kursen tillhandahåller kursmaterial i form av ppt från föreläsningen, i digital form.

ANMÄLAN
Sker till linda@oakriver.se, ange namn, befattning och fakturaadress. Anmälan är bindande men kan överlåtas till annan person. Antalet platser är begränsade. Sista datum för anmälan: 1 juni.

 Kursledare är Maria Sitell och Linda Wilhede.