Almedalen & Hälsodalen

ALMEDALEN & HÄLSODALEN

Almedalsveckan vecka 27 är Sveriges största och viktigaste mötesplats för flera branscher där vård, hälsa, folkhälsa och dess politiska förutsättningar ligger i topp på aktivitetslistan. Här sker informella möten parallellt med seminarier med de folkvalda. Sveriges största politikermingel och Almedalsveckan expanderar kraftigt för varje år. För tio år sen anordnades 50 seminarier, år 2014 besökte 30000 personer Almedalsveckan och det hölls hela 3 513 olika arrangemang.

I det ständigt ökande bruset blir det ännu viktigare att sticka ut. OakRiver har den erfarenhet som krävs för att göra din närvaro i Almedalen framgångsrik och har
under de senaste 10 åren i olika konstellationer ansvarat för projektledning för både stora och mindre kommunikationsprojekt i olika former.

Hälsodalen
2015 arrangerar vi Hälsodalen för tredje året i rad – mötesplatsen för hälsa, mat och vård i Almedalen. Mitt i Visby har vi tillgång till tre fina seminarielokaler,en fantastisk trädgård med möjlighet för besökare, företag och organisationer, här samlas alla har hälsa och helhet i fokus. Här finns läkemedels- och livsmedelsföretag representerade såväl som yrkesföreningar inom hälso- och sjukvården, patientförbund, myndigheter och olika intresseorganisationer.

2014 besökte över 5 000 personer Hälsodalen och något av de ca 40 seminarier som arrangeras.

Läs gärna om Hälsodalen på den egna sajten www.halsodalen.se.

Vi kan bland annat hjälpa er med:

  • Konceptutveckling för seminarier, debatter, rundabordssamtal m.m
  • Seminarie- och mingelokal i Hälsodalen på S:t Hansplan mitt i Visby
  • Agera moderatorer under ert seminarium
  • Inbjudningar
  • Mingel