Vilka är vi?
VÅR HISTORIA

OakRiver grundades 2012 av tre PR-konsulter som såg en lucka i marknaden och en chans att jobba med det vi kan bäst, PR och kommunikation. Med frågor vi länge arbetat med och brinner för: mat & måltider, hälsa och vård. Byrån ökade i antal och fram till vintern 2015 var vi fem konsulter. Numera är OakRiver en nätverksbyrå med ett stort kontaktnät av leverantörer, underkonsulter och samarbetspartners. Specifika konsulter väljs ut beroende på vilket uppdrag som vi anlitas för.

Läs gärna vd Ulrika Ekströms berättelse om historien bakom OakRiver.

Vilka jobbar vi med?
VÅRT NÄTVERK

Våra nätverk och våra relationer är styrkan i vårt erbjudande. För många är PR lika med bara pressklipp och uppmärksamhet i media. För oss är PR precis vad det betyder – Publika Relationer. Våra relationer med kunder och företag, beslutsfattare, opinionsbildare m.fl. inom mat & måltider, hälsa och vård är lika viktiga som våra relationer med journalister och branschverksamman inom ramen för sociala medier. Detta gör oss till en PR-byrå som jobbar med relationer. På riktigt. Vi vet hur vi ska bidra till våra kunders stärkta relationer.

Hur jobbar vi?
VÅRT ARBETSSÄTT

Vi jobbar medvetet och målinriktat för att både medarbetare och kunder ska trivas hos oss. Vi drivs av att utmana varandra och våra kunder och vi har ett tydligt gemensamt fokus. Tillsammans med våra uppdragsgivare lyfter vi blicken och erbjuder genomtänkta, långsiktiga och hållbara råd.

8

LÖPLOPP SPRINGER VI 2015

22

SEMLOR HAR VI ÄTIT IÅR

29

ÄR NUMRET PÅ VÅR ADRESS PÅ KUNGSGATAN

47

VECKOR KVAR TILL ALMEDALEN & HÄLSODALEN